Teknologi sensor kamera gimbal Vivo X50 Pro dijelaskan

Vivo X50 Pro (dengan nama kode PD2005) hampir tiba pada tarikh pelancarannya dan intensiti kebocoran dan sneak-puncak telah meningkat dalam beberapa hari terakhir. Semalam video penggoda teknologi gimbal baru di kamera telefon digoda dan hari ini ada lebih banyak lagi mengenai inovasi kamera telefon. Digelar sebagai awan mikro, gimbal menggerakkan sensor kamera bolak-balik hingga tiga darjah untuk mengimbangi pergerakan telefon.

Pergerakan ini digerakkan oleh suspensi bola ganda kecil, yang memberikan gerakan balas ke sensor. Semua teknologi ini dipasang di dalam a 4Perumahan tebal .5mm yang luar biasa tersendiri. Bagi pengguna biasa ini bermaksud penstabilan gambar yang luar biasa dengan kebebasan bergerak pelbagai dimensi untuk sensor.

Penstabilan imej optik akan memberi dorongan untuk penggambaran video dalam cahaya rendah sejak gimbal mikro dwi-paksi dan 3-stabil penstabilan elektronik akan mengurangkan pergerakan yang drastik. Pada gilirannya, ini akan memberi sensor kamera keupayaan untuk fokus dengan lancar pada apa yang diambil. Untuk idea yang lebih baik anda boleh mencapai hasil dari 1/8 tembakan kedua dengan OIS semasa mengambil 1/ Pukulan kelajuan pengatup 50 saat. Pada asasnya a 6.25 kali peningkatan dalam kelajuan tangkapan.

Teknologi sensor kamera gimbal Vivo X50 Pro dijelaskan 1

Harga telefon juga akan meningkat kerana modul kamera akan berharga dua hingga tiga kali ganda daripada yang berkualiti tinggi semasa. Tetapi kualiti gambar yang tidak dapat ditandingi oleh sensor akan dapat diragui. Ini akan memacu pasaran telefon bimbit kerana Vivo memiliki teknologi inovatif sepenuhnya dan jenama lain harus bersaing.

0 Shares